Mana healing & coaching
Werkvormen

 

Healing: Energetische behandeling die het zelfgenezend vermogen en innerlijke kracht versterkt. Ons lichaam wordt omgeven door een energetisch veld dat verbonden is met onze chakra's. Het energetisch veld bevat veel informatie over eventuele blokkades en verstoringen die kunnen leiden tot fysieke en psychische klachten. Ik kan verstoringen waarnemen, blokkades opruimen en het energetisch veld weer in balans brengen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hierbij geactiveerd. 

Essentiecoaching: Hierbij nodig ik je uit om op een eenvoudige manier met liefdevolle aandacht naar jezelf te kijken. Met deze vorm van begeleiding krijg je inzicht in patronen die je verhinderen te zijn wie je in essentie bent. Met aandacht leren aanwezig zijn bij en direct te ervaren van wat is, brengt rust, erkenning en heling tot stand.

Mana: De helende behandeling Mana bestaat uit een energetische healing en zachte oefeningen. Je kunt spanning loslaten, komt tot rust en je zelfgenezend vermogen wordt versterkt. 

Tarieven 2018

Intake € 50,-

Consult vanaf € 65,- 

Betaling contant.